Bokros Lajos vállalhatatlan személyiség, ezért a Bokros Lajos Baráti Kör feloszlatását kezdeményezik a szervezet vezetői.

b.lajos baráti kör.jpg

Bernáth Dóra, Erdei Roland és Garádi Anett közös közleményében azt írja: „A Bokros Lajos Baráti Kört 2010 tavaszán azért hoztuk létre, mert hittünk abban, hogy egy kiváló jellemű és kiváló tudású szakemberre van szükség az ország élén. Olyan embernek gondoltuk Bokros Lajost, aki képes az emberek megélhetését könnyebbé, életszínvonalát pedig jobbá tenni, miközben az országot építi.”

Úgy látják, tevékenysége pusztán egy jó könyvelőéhez hasonlítható, javaslatai ugyanis kizárólag a kiadási oldal csökkentését érintik. Hozzáteszik: a szervezet megalakulása óta, két éve várják egyre türelmetlenebbül, hogy végre építő ötleteket, építő koncepciót mutasson fel Bokros Lajos, de mára be kellett látniuk, hogy erre soha nem kerül sor. „Mostanra Bokros Lajost vállalhatatlan személyiségnek tartjuk, ezért mint a Bokros Lajos Baráti Kör vezetői, javasoljuk a szervezet feloszlatását” – zárul a közlemény.

MNO

A bejegyzés trackback címe:

https://antibokros.blog.hu/api/trackback/id/tr584806443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása