Deutsch Tamás:


„Bokros Lajos rövid mailt irt valamennyi EP képviselőnek, amiben felhívja mindannyiunk  figyelmét az EP tegnapi vitájában elmondott beszédére (a felszólalasa gyalázatos volt). A mailben a következő két mondat szerepel. Az idézet szó szerinti: »My comments are factual and without emotion. It is coming from the right, not the left.« Tehát: a volt MSZMP tag, a volt MSZP-s országgyűlési képviselő, volt MSZP-SZDSZ kormány volt tagja, Bokros, aki manapság a Gyurcsány-párt rendezvényének a szónoka szemrebbenés nélkül azt állitja, hogy ő jobboldali. Apám, ez akkora hazugság, mint ide Lacháza! És mindez közvetlenül az »én érveim tényszerűek« mondat után. Valljuk be, nem könnyű Bokros Lajosnak lenni.”

A bejegyzés trackback címe:

https://antibokros.blog.hu/api/trackback/id/tr204877381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hell István 2013.02.03. 07:31:36

Bokros abszolút jobboldali, neokon (neokonzervatív). Csak sajnos Magyarországon ma a szélsősges etnonacionalista számít "jobboldalinak".
süti beállítások módosítása