"Lezárják az ATV bejáratát a JESZ U21 aktivistái"

A Jólét és Szabadság Demokrata Közösség ifjúsági tagozatának aktivistái figyelemfelhívás céljából 15:00 után lezárják az ATV székházának bejáratát.

A Jólét és Szabadság Demokrata Közösség U21 ifjúsági tagozat (JESZ U21) aktivistái figyelemfelhívó cėlzattal 15:00 után lezárják az ATV székházának bejáratát egy flashmob keretében. A tiltakozók arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy az ATV folyamatosan teret enged a hazudozó és erkölcstelen Bokros Lajosnak, aki ellopta a párt EP-mandátumát.

A JESZ U21 ifjúsági tagozat döbbenetesnek tartja, hogy az elmúlt időszakban Bokros Lajos számos hazugsága, átverése látott napvilágot, az ATV még mindig folyamatosan vendégül látja a mandátumtolvajok királyát. Ezért az aktivisták figyelemfelkeltő célzattal úgy zárják le egy órára az ATV Székházának bejáratát, hogy egy flashmob keretében odaláncolják magukat ahhoz.

A JESZ U21 szerint, aki nyilvánosságot ad Bokros Lajosnak, az a hazudozást és az erkölcstelenséget legalizálja, a lopással szembehelyezkedő társadalom erejét gyengíti el. Az U21 hasonló célzattal további megmozdulásokat tervez. 

Budapest, 2013.01.31. 

Bajkó-Sokoray István
JESZ U21, alelnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://antibokros.blog.hu/api/trackback/id/tr65057881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása